Makina SUV & 4x4 me Qira | Tirana

Filter
Disponibiliteti
Viti i prodhimit
Min:
Max:
Nr sediljeve
Min:
Max:
Karburanti
Opsione
Siguracioni
Siguracion shtesë (tarife ekstra)
Kerkohet depozite
Menyra pagese
Lejohet kalim kufiri
Gjeni makinën e përsosur për udhëtimin tuaj në Tirana!

Shfletoni opsionet dhe zgjidhni automjetin SUV & 4x4 që ju leverdis, të disponueshëm në Tirana. Kërkoni, renditni, krahasoni dhe filtroni me lehtësi për të gjetur makinën që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Merrni makinën tuaj direkt nga pronarët e listuar në faqen tonë të internetit.

Dorëzimi do të bëhet në një vend të përshtatshëm në Tirana ku pronari do t'ju sjellë automjetin dhe do t'ju dorëzojë çelësat dhe dokumentet e kërkuara. Nuk kërkohet kartë krediti dhe depozitat janë të ulëta ose nuk ekzistojnë. Fleksibilitet i plotë për dërgesa në qytete të tjera.

Një eksperiencë qiramarrje pa probleme.

Pronarët pjesëmarrës në platformën tonë ju ofrojmë çmimet më të mira dhe shërbimin më fleksibël, në mënyrë që të shijoni udhëtimin tuaj.