Kontakto skuadren Rent From Locals

FAQ

Cilat jane opsionet per siguracionin e makinave?
  • TPL - Perfshihet gjithmone, pasi eshte e kerkuar me ligj, mbulon demin ne makinen e pales tjeter ne rastin e nje aksidenti
  • Mini Kasko - Pervec demit te makines tjeter mbulon edhe deri ne 80% te demit ne makinen qe keni marre me qera, por kjo vetem ne rastet e nje aksidenti. Esht i nevojshem nje raport policor
  • Kasko - Mbulon deri ne 80% te demit pavaresisht rrethanave
  • Eshte nje opsion me pagese ekstra qe jepet nga disa ofrues, i cili heq cfaredolloj pergjegjsie nga klienti
Cfare do te thone seksionet rreth shumes maksimale te pergjegjsise ?

Aplikohet ne rastet kur nuk eshte zgjedhur opsioni Mbulim Total me pagese. Percaktojne kufirin maksimal te pergjegjsise se klientit, ne rast demi apo humbje totale, dmth vjedhje ose aksident i pariparueshem. Kjo nuk do te thote qe klienti do te detyrohet nje shume te tille ne cdo rast, pasi kjo do te varet nga demi dhe rrethanat. Kjo shume esht limiti maksimal mbi te cilin klienti nuk mund te paguaje pavaresisht rrethanave.

Kur do te bej pagesen ?

Gjate rezervimit ju paguani vetem kostot e sherbimit me nje karte debiti ose krediti (5% e totali), kuoten e makines e paguani ne cash gjate dorezimit

Cilat jane rregullat e anullimit ?

Periudha e anullimit ndryshon per cdo makine, dhe tregohet qarte gjate procesit te rezervimit

Cfare te bej nqs ofruesi e refuzon porosine ?

Na vjen keq nqs kjo ndodh, do te thote qe ofruesi nuk ka perditesuar disponueshmerine ne sistem. Ju do te rimbursoheni automatikisht per kuoten e sherbimit qe paguat, dhe mund te rezervoni nje makine tjeter

Cfare ndodh nqs makina prishet ?

Shumica e ofruesve marrin përsipër kostot dhe kur është e mundur të ofrojnë një makinë alternative, në rast se keni një defekt në makinë. Kontrolloni nese opsioni Ndihme rrugore eshte i perzgjedhur. Ne rast se po udhetoni jashte Shqiperise, kushtet mund te ndryshojne. Shikoni pershkrimet perkatese ne detajet e makines per me shume hollesi

Mund te udhetoj jashte vendit ?

Kjo varet nese e lejon ofruesi. Shikoni opsionin perkates Lejohet Kalimi i Kufirit, nqs eshte perzgjedhur vlera Po. Ka edhe nje filter ne faqen kryesore per te perzgjedhur makinat qe lejohet te dalin jashte territorit te Shqiperise

Nuk e moret pergjigjen? Na dergoni nje mesazh: